verkochtSTADSKANAAL
Poststraat 18 c

€ 339.500,- k.k.


Stadskanaal - Poststraat 18C
Vraagprijs: € 339.500,- k.k.

Start verkoop middels een Open Huis op woensdag 7 juni a.s. van 19.30 - 20.30 uur. Tijdens dit Open Huis bent u van harte welkom om de woning vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

Op zoek naar een degelijk en ruim opgezet huis dicht bij de centrumvoorzieningen van Stadskanaal?

Dit degelijk en goed onderhouden vrijstaande herenhuis biedt u 8 slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 5 op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping en 2 badkamers waarvan 1 op de eerste verdieping en 1 inpandig in de ouderslaapkamer op de 2de verdieping. U heeft als ouders een eigen verdieping met eigen badkamer en hoeft uw badkamer niet meer te delen met uw opgroeiende pubers. Er zijn nog veel originele sfeervolle details te vinden in de woning, zoals paneeldeuren en glas-in-loodramen.
Achter de woning is een fijne tuin waar de hele dag zon te vinden is. Direct bij alle dagelijkse voorzieningen en de bushalte ligt voor de deur. Het geheel is sfeervol afgewerkt. 's Winters kunt u schaatsen op het Kanaal voor de deur en zomers kunt u in uw boot de hengel uitgooien.

Begane grond (nagenoeg geheel voorzien van eiken planken vloer): hal (ca. 10,7m2) met trapopgang, toilet met originele sfeervolle uitstraling en voorzien van fonteintje, woonkamer (ca. 32,8m2) met veel daglichttoetreding en zicht op het kanaal, kantoor (ca. 7,6m2; eveneens te gebruiken als 8e slaapkamer), keuken (ca. 15,5m2) met toegang tot de kelder (ca. 14m2) en met complete inbouwkeuken (o.a. voorzien van gaskookstel met elektrische oven, schouw, koeler, vaatwasser) en naastgelegen eetkamer (ca. 16m2) met originele schouw, achterentree, bijkeuken (ca. 13,4m2).
1e verdieping: overloop (ca. 10m2), 5 slaapkamers (resp. groot ca. 11,7m2, 13,6m2, 11m2, 19,7m2 en 10,2m2) waarvan 1 met openslaande deuren naar balkon en 1 met toegang tot plat dak, moderne complete badkamer (o.a. voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset, ligbad en designradiator).
2e verdieping: overloop (ca. 7,5m2) met dakkapel (2010), ouderslaapkamer (ca. 32m2) met dakkapel, kleedkamer en inpandige badkamer (ca. 4,7m2) voorzien wastafelmeubel, wandcloset en glazen douchecabine, slaapkamer (ca. 18m2).
3e verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderberging.

Handig om te weten:
-Vanaf 2009 zijn de volgende zaken aangepakt:
-De badkamer op de 1ste verdieping is in 2009 vernieuwd;
-De 2de verdieping is in 2011 geheel nieuw intern opgebouwd o.a. door het plaatsen van twee nieuwe dakkapellen, dakramen, scheidingswanden en een badkamer;
-Het huis is in oktober 2011 professioneel geschilderd door L-Accent schilders te Stadskanaal;
-De spouwmuren zijn nageésoleerd met HR+ zilverparels;
-Vrijstaande stenen garage v.v. pannendak, vliering en elektra;
-Veel authentieke details.

Omgeving informatie:
De woning is gelegen op korte afstand aan de rand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau. Scholen, winkels enz. bevinden zich op loopafstand, daarnaast kent Stadskanaal prima busverbindingen naar omliggende steden als Assen, Groningen en Emmen.