koopNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 75

€ 199.500,- k.k.


Nieuw-Buinen - Noorderdiep 75

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Deze woning is gelegen in een landelijke omgeving en ligt ca. 35 meter van de weg. De damwandprofiel garage (ca. 18m²) is geschikt voor het stallen van uw auto en het opbergen van uw tuingereedschap. Het geheel is gelegen op 970m² eigen grond.De woning is in 2014/2015 compleet gerenoveerd. Er zijn nieuwe geïsoleerde spouwmuren omheen gemetseld, nieuwe kapconstructie met nieuwe dakpannen, goten en windveren. Verder is de woning voorzien van een nieuwe verdiepingsvloer met nieuwe plafonds.Indeling:

Begane grond: hal, woonkamer (ca. 37m²) met tuindeur, open keuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven), achterhal (ca. 4m²), 3 slaapkamers (resp. ca. 7.3m², 7.8m² en 11.4m²), badkamer met bad, wastafel en toilet, inpandige berging (ca. 10.5m²).

Verdieping (via losse trap bereikbaar): royale zolderverdieping (ca. 41m²).Handig om te weten:

- CV-verwarmd (Nefit HR combiketel, december 2017);

- spouwmuurisolatie, plafondisolatie en isolatieglas;

- garage nieuw gerealiseerd in 2014;Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.