verkochtBUINERVEEN
Buinerstraat 2

€ 175.000,- k.k.


Buinerveen - Buinerstraat 2
Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

Slaap- en badkamer beneden!

Gelegen aan de doorgaande weg naar Buinen staat dit vrijstaande woonhuis op een royale kavel van 1.550m2 eigen grond. In de diepe op het noorden gerichte achtertuin kan de echte tuinliefhebber zijn hart ophalen.

De woning is omstreeks 1992 grondig gerenoveerd (o.a. nieuw en verhoogd dak, nieuwe geésoleerde betonvloer, nieuwe buitenmuren, nieuwe bedrading en nieuwe kozijnen). De woning beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken.

Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet (wandcloset), badkamer met douchehoek, ligbad en wastafel (ca. 4.3m2), woonkamer met open keuken (ca. 32m2) v.v. sfeervol balkenplafond en gashaard, slaapkamer (ca. 9.8m2) en bijkeuken met achterentree (ca. 9.6m2).
1e Verdieping: ruime overloop met vaste kastruimte en 2 slaapkamers (resp. ca. 7m2 en 9.7m2).

Extra informatie:
- Bouwjaar circa 1912, grondig gerenoveerd in ca. 1992;
- Voorts is er in 2014 een nieuwe zinken bakgoot aangebracht en is in 2016 zowel de meterkast als de CV-installatie (Intergas) vernieuwd.
- Verwarmd middels gaskachel in de woonkamer, warm water middels CV;
- Achter de woning bevindt zich een tijdelijke opstal, deze zal huidige eigenaar bij verkoop verwijderen;
- Leuke woning op een leuke plek welke zeker een bezichtiging waard is!

Omgevingsinformatie:
De plaats Buinerveen grenst aan de Hondsrug, een mooie prachtige bosrijke omgeving. De plaats Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen is gelegen op ca. 6km afstand. Daarnaast is het Oost-Groningse Stadskanaal op ca. 8km gelegen met uitgebreide voorzieningen (o.a. overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop).
In de nabije omgeving van de woning vindt u een basisschool.