verkochtBORGER
Fibula 47

€ 169.500,- k.k.


Borger - Fibula 47
Vraagprijs: € 169.500,- k.k.

Hagelnieuwe, energieneutrale hoekwoning!

Deze in 2013 gebouwde woning is energieneutraal gemaakt door het gebruik van o.a. zonnecollectoren. De woning welke modern en eigentijds is afgewerkt is onderdeel van het nieuwbouwplan Fibula, waarbij de woningen zijn gebouwd in een ellips rondom een centraal binnengebied waarin ruimte is voor o.a. parkeren.

Indeling:
Aangebouwde bijkeuken/berging met entree/hal, witgoedaansluitingen en toilet, woonkamer (ca. 33,5m2) met toegang tot het terras en trapopgang, open keuken met moderne keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 6,5m2, 7,4m2 en 14,4m2) allen voorzien van laminaatvloeren, modern betegelde doucheruimte met wastafel en douche en 2e toilet.

Extra informatie:
-Bouwjaar 2013;
-Gelegen op 143 m2 eigen grond;
-Energiezuinig (neutraal) gebouwd en uiteraard volledig geésoleerd;
-Op loop- fietsafstand van het centrum van Borger.
-Aanvaarding in overleg.

Energieneutraal:
Het energieverbruik van een woning kun je opdelen in twee delen, namelijk gebruikers-gebonden energieverbruik en gebouwgebonden energieverbruik. Gebruikersgebonden energie is de energie die nodig is voor het gebruik van bijvoorbeeld de computer, een televisie, een magnetron etc. Gebouwgebonden energie is de energie die nodig is voor het verwarmen van de woning, verwarmen van water voor bijvoorbeeld de afwas of het douchen en het functioneren van het ventilatiesysteem. In de woningen in Fibula wordt uitgegaan dat de energie die nodig is voor het gebouwgebonden energieverbruik opgewekt wordt door de woning zelf, bijvoorbeeld door zonnepanelen. Om het verbruik en dus de op te wekken hoeveelheid energie te kunnen bepalen wordt uitgegaan van een gemiddeld energieverbruik van dit type woning. In de praktijk houdt dit dus in dat je bij een normaal gebruik van de woning alleen een energierekening krijgt voor het gebruikersgebonden energieverbruik, hiermee bespaar je dus op een behoorlijk deel van je energierekening!

Omgevingsinformatie: Borger (ca. 5000 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod, vanuit uw appartement loopt u er direct in.
Winkelvoorzieningen: Er zijn veel locale ondernemers waaronder meerde bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij actief maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc.. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.
Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp.
Assen, Groningen en Emmen: Voor meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen te bereiken en allen binnen een half uur per auto.