verkochtBRONNEGERVEEN
Dorpsstraat 5

€ 375.000,- k.k.


Bronnegerveen - Dorpsstraat 5
Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Vrij en landelijk gelegen waar het Veen en het Zand elkaar raken, een compleet sfeervol gemoderniseerde vrijstaande woonboerderij met 2 stenen schuren, prachtige tuin met doorkijkjes over het fraaie landschap, meerdere terrassen en een ruime weide. Het geheel is gelegen op 12.045m2 eigen grond en daardoor geschikt voor een brede doelgroep. Verder beschikt het object over maar liefst 4 slaapkamers op de begane grond. Het geheel is professioneel en smaakvol verbouwd met oog voor detail.

Indeling: hal (ca. 6.7m2) met mooie massieve deuren (welke toegang geven tot de woonkamer en woonkeuken), sfeervolle woonkamer (ca. 45m2) met balkenplafonds, vaste kastruimte en houtkachel, woonkeuken met veel daglichttoetreding (ca. 37m2) voorzien van een gezellig eetgedeelte en bijpassende inbouwkeuken (o.a. voorzien van gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap), bijkeuken (ca. 7.3m2) met witgoedaansluitingen, werkplaats/hobbyruimte (ca. 12m2), inpandige garage/berging (voormalige deelruimte, ca. 39m2), zijentree (ca. 6.9m2), toilet, met toegang tot de kelder, lange gang (9,56m lang bij 1,21 m breed), welke toegang geeft tot de slaapvleugel, bestaande uit een ouderslaapkamer (ca. 18.5m2) en 3 slaapkamers (resp. ca. 9m2, 10m2 en 13m2), inloopkast (ca. 8.6m2, eenvoudig om te bouwen tot 2de badkamer), badkamer met toilet, douchecabine en wastafel.
Verdieping: zolderruimte (ca. 100m2) boven het woongedeelte (bereikbaar vanuit de deel), hier kan nog meer woonruimte gecreéerd worden.

Extra informatie:
- bouwjaar circa 1927;
- gerenoveerd en gemoderniseerd in 1997 en 2004;
- verwarmd middels centrale verwarming, welke in 2003 nieuw is aangelegd;
- geheel voorzien van isolerende beglazing alsmede gevel- of muurisolatie, vloer- en plafondisolatie in het woongedeelte.
- er zijn twee vrijstaande stenen bijgebouwen bestaande uit: de voormalig stookruimte (ca. 12m2), alsmede een
bergschuur (ca. 27m2), welke ook geschikt is voor het stallen van dieren.
- de achterliggende weide is voorzien van afrastering, inloopstal en rijbak.

Omgevingsinformatie:
De boerderij ligt op een rustige weg van Bronneger naar Drouwenerveen. Het dorp is een groen lint dorp, welke enkel bestaat uit vrijstaande objecten en omliggende landerijen. Bronnegerveen is een dorp waarbij het Zand en het Veen weer bij elkaar komen.

De omgeving kenmerkt zich door het nabijgelegen natuurgebied -Het Drouwenerzand- en het kanaal Buinen-Schoonoord met diverse voet- en fietspaden en landerijen. De woning ligt op ca. 4,5 km van het centrum van Borger, welke bestaat uit een ruim winkelbestand, diverse scholen (basis en voortgezet), overdekt zwembad en diverse sportverenigingen.
In het Noordoosten ligt Stadskanaal op ca. 10 km met nog meer voorzieningen, naast een uitgebreid winkelbestand vindt u hier ook een theater en bioscoop.
Vanuit Gasselte (ca. 5 km) en Borger kunt u met een snelle busverbindingen Groningen en Assen binnen ca. 25 minuten bereiken.