verkochtNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 111

€ 350.000,- k.k.


Nieuw-Buinen – Noorderdiep 111

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.Fraai gelegen woonboerderij met royale inpandige schuurruimte (ca. 337m²) verdeeld in werkplaats, garage/berging en deelruimte. Het woongedeelte is voorzien van modern wooncomfort en recent (2013) vergroot door het realiseren van een extra woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het geheel is netjes onderhouden en te bereiken via een dubbele inrit en is gelegen op 7.520m² eigen grond.Indeling:

Hal/entree met tegelvloer (ca. 9,7m²), bijkeuken met witgoedaansluitingen (ca. 7,9m²), toilet met fonteintje (ca. 1,5m²), woonkeuken (ca 19,3m²) met keukenopstelling v.v. apparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koeler en vaatwasser), woonkamer met parketvloer en schuifpui (ca. 28,9m²), serre/2e woonkamer (ca. 38,3m²) met laminaatvloer en houtkachel, naastgelegen slaapkamer (ca. 24m²) met aangrenzende badkamer (gerealiseerd in 2013) met wandcloset, wastafel, douche (rolstoeltoegankelijk). Inpandige berging in spouw (ca. 35m²) met vaste kast en garagedeur, toegang tot de deel (ca. 205m²), werkplaats (ca. 42m²), garage gedeelte (voormalige koeienstal; ca. 90m²).

Verdieping: overloop (ca. 8,9m²), 3 slaapkamers (ca. 8,9m², 12,7m² en 16,9m²), waarvan de grootse is voorzien van een vaste kastenwand.Handig om te weten:

- Er is veel ruimte in het woongedeelte, waarbij de indeling praktisch is met veel handige bergruimte, de extra woonkamer met slaapkamer en badkamer op de begane grond geven het geheel een extra dimensie;

- bouwjaar 1905, in 1958 voorzien van nieuwe muren en dak;

- 2013: woonkamer, slaapkamer en badkamer gerealiseerd op de begane grond;

- Verwarmd middels CV (HR combiketel, Intergas bouwjaar 2014)

- De woning ligt op een mooie kavel, direct bij de voorzieningen van het dorp. Een fijne plek om te wonen die het landelijk leven combineert met het gemak van de voorzieningen binnen handbereik.Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een buurtsuper, een slagerij, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.