verkochtMUSSELKANAAL
Mondriaanlaan 5

€ 159.000,- k.k.


Musselkanaal - Mondriaanlaan 5
Vraagprijs: € 159.000,- k.k.

Gelegen op een gewilde locatie in de wijk -Musselpark- in een autoluw hofje staat deze royale halfvrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. Het geheel is gelegen op een perceel van 297m2 en een achtertuinligging op het zuidwesten. De woning beschikt momenteel over 3 slaapkamers maar vanwege de ruime zolder is het mogelijk om dit eventueel uit te breiden tot 4 of zelfs 5 slaapkamers.

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet, woonkamer (ca. 32m2), open keuken (ca. 15.6m2) voorzien van eenvoudige keukeninrichting en achterentree.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 8.4m2, 10.4m2 en 16.3m2), badkamer (ca. 5.3m2) met douchehoek, wastafel en toilet.
2e verdieping (middels vaste trap bereikbaar): met royale zolderruimte (ca. 29.6m2).

Buitenom is de aangebouwde garage bereikbaar (ca. 20.8m2) welke is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een loopdeur aan achterzijde.

Extra informatie:
-Bouwjaar 1978,
-Voorzien van dak- en gevelisolatie;
-Houten kozijnen rondom;
-Kunststof dakgoten (gezamenlijk met buren) alsmede kunststof windveren en boeidelen;
-Verwarmd middels CV (Ferroli bouwjaar 2016, eigendom);
-Vaste trap naar 2e verdieping waardoor hier eenvoudig extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden;
-Na enige aanpassingen/moderniseringen een ideale gezinswoning op een mooie locatie in rustige woonomgeving!

Omgevingsinformatie:
Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en andere voorziening als scholen. Ook beschikt het dorp over een openluchtzwembad (-de Horsten-) en een sporthal. Tevens is Musselkanaal zeer centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Stadskanaal en Emmen die ook per openbaar vervoer uitstekend zijn te bereiken.