verkochtODOORNERVEEN
Zuidzijde 16 B

€ 235.000,- k.k.


Odoornerveen - Zuidzuide 16B
Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

Gelegen aan doorgaande weg met weids uitzicht over het voorgelegen Oranjekanaal staat deze onderhoudsarme vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken, vrijstaande houten garage met carport. Het geheel is gelegen op een kavel van 866m2 eigen grond. Vanuit de woning en de tuin heeft u een prachtig vrij uitzicht over de omliggende landerijen.

Indeling:
Kelder: hoogte 1,81m; totaal ca. 9.9m2;
Begane grond: hal (v.v. houten plankenvloer) met trapopgang, slaapkamer (ca. 10.4m2), woonkamer (ca. 23.6m2) met houten plankenvloer, houtkachel en deur naar de tuin, modern toilet met wandcloset en fonteintje, woonkeuken met fraai uitzicht (ca. 15m2) en inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur (o.a. Boretti 6-pits gaskookstel met 2 ovens, combimagnetron, vaatwasser en koeler), bijkeuken (ca. 12.8m2) met schuifwandkast met witgoedaansluitingen,.
Verdieping: overloop met 3 vaste kasten, slaapkamer (ca. 15.3m2) met laminaatvloer en 3 vaste kasten, slaapkamer (ca. 9.4m2) met laminaatvloer, slaapkamer (ca. 9.45m2) met laminaatvloer, badkamer (ca. 4.1m2) met douche (stoomcabine), dubbele wastafel en 2e toilet.
2e verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte.

Extra info:
- De woning is voorzien van nieuwe dakpannen met dampkerende folielaag;
- In 2014 zijn 14 zonnepanelen geplaatst (ca. 2400kWh; 2310wp)
- Voorzien van dak-, gevel en vloerisolatie alsmede isolatieglas;
- De woning heeft rolluiken op de begane grond (uitgezonderd keukenraam);
- De woonkamer beschikt over airco met een buitenunit.
- De woning is onderhoudsarm (o.a. kunststof kozijnen, deuren, goten en boeiboorden)

Omgevingsinformatie:
Odoornerveen is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en ligt tussen Odoorn en Schoonoord aan het Oranjekanaal te midden van de kenmerkende Drentse natuur. De staatsbossen liggen op een steenworp afstand vanaf de woning. Odoornerveen is gelegen op enkele kilometers van Odoorn welke prima voorzieningen heeft voor de dagelijkse benodigdheden (winkels, scholen en dokter). Emmen ligt op ca. 12 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbinding (bus en trein). Centraal punt in Odoornerveen is het dorpshuis -de Miet- vanwaar allerlei activiteiten ontplooid worden. Kijk voor meer informatie hierover ook een op de site www.odoornerveen.info.