verkochtNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 292

€ 150.000,- k.k.


Nieuw-Buinen, Noorderdiep 292
Vraagprijs: € 150.000,- k.k.

Klussers opgelet!

Vrijstaande jaren -30 woning waarin nog naar eigen inzicht een badkamer gerealiseerd kan worden. In 2006 is het dak gerenoveerd (nieuwe pannen en isolatie) alsmede de bovenverdieping.

Het perceel is ca. 770m2 en achter de woning staat een stenen schuur welke gerenoveerd dient te worden. De achtertuin is op het zuid-oosten georiénteerd.

Begane grond: entree/hal met trapopgang, woonkamer (ca. 16.5m2), eetkamer met schouw (ca. 12.5m2), slaapkamer (ca. 5.5m2), keuken (ca. 5m2) in lichte kleurstelling en toegang tot de kelder, aanbouw (ca. 23m2) met achterentree, toilet en opstelplaats cv-installatie. In deze aanbouw zijn voorzieningen aanwezig om een royale badkamer te realiseren.
1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 8.5m2 en 11m2) vanuit de achterste slaapkamer is er toegang tot een hobbykamer (ca. 8.3m2) welke boven de aanbouw is gelegen.

Extra informatie:
- Bouwjaar ca. 1938;
- In 2006 is het dak voorzien van isolatie en geglazuurde dakpannen alsmede kunststof goten en windveren;
- Voorzien van dak- en gevelisolatie;
- Volledig v.v. isolerende beglazing;
- Verwarmd middels CV (Bosch) bouwjaar ca. 2006;
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuiging en vaatwasser.

Omgevingsinfo:
Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een buurtsuper, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.