koopDROUWEN
Gasselterstraat 7 25

€ 39.500,- k.k.


Drouwen, Gasselterstraat 7 – 25

Vraagprijs: € 39.500,- k.k.Gelegen op een privacy biedende kavel welke grenst aan een ruime groenstrook treft u deze geheel gemoderniseerde recreatiebungalow. De woning is recent van top tot teen gemoderniseerd en is van alle gemakken voorzien (luxe inbouwkeuken en badkamer). De bungalow is vergroot middels een fraaie serre en is gelegen op 674m² grond.De indeling is als volgt:

Zijentree met hal, toegang tot de recent vernieuwde keuken welke is voorzien van apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koeler), ruime woonkamer met doorgang naar de serre, welke in gebruik is als eetkamer. Moderne badkamer met rainshower, wastafelmeubel en wandcloset, twee slaapkamers waarvan één beschikt over een wastafel en toegang tot de tuin. Voorts treft u (buitenom bereikbaar) een riante berging met CV-opstelling).Extra informatie:

- Bouwjaar niet geheel bekend, volgens Kadaster 1959;

- Verwarmd middels CV (Intergas bouwjaar 2016);

- Gelegen op erfpacht;

- Goede verhuurmogelijkheden via het park!Omgeving:

Park Drouwenerzand is gelegen op "De Hondsrug", een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte met prachtige fiets- en wandelroutes en in de nabijheid van de heidevelden en kent allerlei faciliteiten (o.a. een attractiepark, restaurant, fietsverhuur, etc.), kortom een recreatiepark voor het hele gezin!

In de op fietsafstand gelegen plaatsen Borger en Gasselte bevinden zich respectievelijk een overdekt (subtropisch) zwembad en een natuurlijke speelvijver met zandstrand ('t Nije Hemelriek).