verkochtBUINEN
Gorenweg 1

€ 150.000,- k.k.


Buinen - Gorenweg 1
Vraagprijs: € 150.000,- k.k.

Klussers en zelfbouwers opgelet!

Gelegen in rustige woonomgeving met vrij uitzicht aan de voorzijde staat deze op te knappen vrijstaande woning. Het geheel is gelegen op een royale kavel van ca. 1.490m2 eigen grond. Achter het woonhuis is sprake van een diepe tuin waardoor hobby-s als tuinieren of het houden van kleinvee tot de mogelijkheden behoort.

Begane grond: entree/hal, toilet, kelder, badkamer (ca. 8m2) met toilet en douchehoek, slaapkamer, hal met trapopgang, grote woonkeuken (ca. 11.5m2), woonkamer (ca. 17.7m2) en slaapkamer (opkamer, ca. 18m2).
1e Verdieping: vanuit trapopgang 4 achter elkaar gelegen kamers (doorloopkamers, resp. ca. 8m2, 7.5m2, 6.2m2 en 9m2).

Extra informatie:
-Bouwjaar circa 1954;
-Verwarmd middels gaskachels, warm water middels geiser;
-Achter de woning bevinden zich enkele opstallen welke gerenoveerd dienen te worden;
-Het object is ook uitermate geschikt als bouwkavel om uw eigen droomwoning op een mooie landelijke locatie te realiseren!

Omgevingsinformatie:
Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 3 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse supermarkten, basis- en voortgezet onderwijs etc., daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.