verkochtSTADSKANAAL
Arendshorst 53

€ 165.000,- k.k.


Stadskanaal, Arendshorst 53
Vraagprijs: € 165.000,- k.k.

Wonen voor € 574,- per maand in een geheel gemoderniseerd huis met ruime garage/berging, geésoleerde houten schuur en mooie aangelegde tuin.

In rustig hofje, op hoekkavel gelegen half vrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen garage / berging, ondergrond en ruime tuin met vrijstaand geésoleerd houten tuinhuis (3 x 4 meter, bouwjaar 2005), gelegen op een kavel van 245m2 eigen grond.

Indeling: hal/entree met trapopgang, toilet met fonteintje, U-vormige woonkamer (ca. 41m2) voorzien van vinylvloer en open keuken voorzien van complete inbouwkeuken (kleurstelling: vanille - beuken) met diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koeler en vriezer), aangebouwde bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorgang naar garage / berging.
1e verdieping: overloop, moderne badkamer (2013) voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet, ruime ouderslaapkamer (ca. 19.5m2), slaapkamer (ca. 10m2), slaapkamer (ca. 7m2)
2e verdieping: middels vaste trap bereikbare overloop, 4e slaapkamer (ca. 10m2), bergruimte.

Extra informatie:
-Het houten tuinhuis is multifunctioneel te gebruiken (thans in gebruik als kantoorruimte);
-Veel berg- en hobbyruimte door verlengde garage en ruime tuinschuur;
-De woning wordt verwarmd middels CV (Nefit HR Combiketel 2007) en is prima geésoleerd;
-Beschikking over liefst 4 slaapkamers;
-Door de ligging in een rustig hofje, een kindvriendelijke woonomgeving!

Uitgaande van een annuéteitenhypotheek met een rentevastperiode van 10 jaar onder NHG. Brutomaandlasten bij aanvang (zonder fiscaal voordeel) € 574. Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur om verder te laten informeren.

Omgevingsinformatie:
De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.