verkochtGASSELTE
Borgerweg 17

€ 262.500,- k.k.


Gasselte, Borgerweg 17
Vraagprijs: € 262.500,- k.k.

Gelegen op de Drentse -Hondsrug- en op een gewilde locatie in het dorp Gasselte staat deze vrijstaande bungalow met aangebouwde garage. De woning heeft een karaktervolle uitstraling en is rondom omgeven door een mooi aangelegde tuin, de totale perceelsgrootte bedraagt ca. 920 m2.
Door zijn prachtige ligging in de bosrijke omgeving is dit woonhuis een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandel- of fietstochten!

Indeling:
Overdekte entree, hal met enerzijds toegang tot de -slaapvleugel- welke beschikt over 3 slaapkamers (resp. ca. 11.5 m2, 12.7 m2 en 7.5 m2), badkamer (ca. 3.3 m2) voorzien van douchehoek en wastafel en een separaat toilet.

Vanuit voornoemde hal anderzijds toegang tot de keuken (ca.9.4 m2 ) welke is voorzien van eenvoudige keukenopstelling en aangrenzend bijkeuken/berging met deur naar de tuin.

De sfeervolle woonkamer (ca. 28.8 m2) is bereikbaar vanuit zowel de hal als de keuken en door de grote raampartijen brengt deze het buitengevoel naar binnen, de open haard maakt het plaatje compleet.

Extra informatie:
-Bouwjaar ca. 1970;
-Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
-Verwarmd middels CV (Vaillant combi bj. ca. 2013);
-Heerlijk ligging in bosrijke omgeving;
-Aanvaarding op korte termijn is bespreekbaar;
-Voor voorzieningen zijn nabijgelegen plaatsen als Borger en Gieten ook uitstekend bereikbaar alwaar u een compleet aanbod aan voorzieningen treft.

Omgevingsinformatie:
Gasselte heeft een zeer fraaie centrale ligging midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. supermarkt, bakker, basisschool, sportaccommodaties en diverse restaurants. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.