verkochtSTADSKANAAL
Handelsstraat 39

€ 298.000,- k.k.


Stadskanaal - Handelsstraat 39

Vraagprijs: € 298.000,- k.k.Statig en royaal wonen en geen zin in klussen? Kom dan deze renteniersbehuizing bekijken met maar liefst 6 slaapvertrekken! Op de schuren liggen 10 zonnecollectoren die de nodige energie voor u terugwinnen.In de aanrijroute naar het centrum van Stadskanaal gelegen (voormalig kern van de gemeente Wildervank), een statig gebouwde herenbehuizing (geheel gemoderniseerd met behoud van sfeer), carport, houten garage/berging, houtstek, 2 houten schuren, waarvan één ingericht als zomerverblijf, kas, fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen. De woning beschikt over modern wooncomfort met originele sfeermakers als glas-in-loodramen en mooie oude schouwen. Het geheel is gelegen op 912 m² eigen grond. De woonkamer kijkt uit op het "Stadskanaal" een plekje om te vissen of om te varen heeft u snel gevonden.Onderverdieping: kelder verdeeld in 2 compartimenten.

Begane grond: hal (ca. 11,1m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 35m²) met parketvloer (eiken planken) en houtkachel, woonkeuken met laminaatvloer, aansluitend de eetkamer (mooie lichte ruimte veel daglichttoetreding, tezamen ca. 31m²), complete whitewash keuken met Belgisch hardstenenbovenblad, (o.a. voorzien van: vaatwasser, Boretti 6 pits gasstel met oven, combioven, koeler), achterhal (ca. 9,5m²) met tegelvloer, toilet (licht betegeld), met wandcloset en fonteintje, tussenhal (ca. 7,5m²), cv-kast, bijkeuken (ca. 4,8m²) met witgoedaansluitingen en extra keukenopstelling, hobby-studeerkamer (ca. 7,2m²). Bordestrap naar 1e verdieping.

1e verdieping: overloop (ca. 7,3m²), slaapkamer voor (ca. 12,8m²) met balkonopgang, slaapkamer (ca. 11,6m²), slaapkamer (ca. 17,2m², rechts achter), slaapkamer (ca. 16m²), slaapkamer (ca. 8,3m²), badkamer met douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en wandcloset.

2e verdieping (via vaste trap bereikbaar): overloop (ca. 8,9m²) met vaste kastruimte in de knieschotten, slaapkamer met dakkapel (ca. 10,2m²), berging aan de voorzijde van het huis, eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer (ca. 6m²).Handig om te weten:

- Verbouwd sinds 1998;

- Nieuwe meterkast (9 groepen 2 aardlekschakelaars);

- De steensmuren zijn voorzien van voorzetwanden met isolatie;

- Achtergedeelte voorzien van nieuwe vloeren en balken, evenals de zijkamer, hier zijn ook schelpen aangebracht als bodemafsluiter;

- Cv-installatie nieuwe radiatoren, nieuwe buizen (cv-ketel 2009);

- Glas-in-loodramen in de woonkamer met voorzetramen;

- Mooie oude schouwen;

- Keuken: ca. 7 jaren oud;

- Badkamer en toilet gemoderniseerd in 2001, de badkamer is recent verder gemoderniseerd;

- Buitenom: Veel praktische bergruimte, een eigen inrit met carport, kas en fraai aangelegd tuin.Omgeving informatie:

De woning is gelegen op korte afstand aan de rand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau. Scholen, winkels enz. bevinden zich op loopafstand, daarnaast kent Stadskanaal prima busverbindingen naar omliggende steden als Assen, Groningen en Emmen.