verkochtSTADSKANAAL
Zwaluwhof 9

€ 125.000,- k.k.


Stadskanaal - Zwaluwhof 9
BIEDEN VANAF € 125.000,- k.k.

Let op: genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.

In gewild, kindvriendelijk woonerf gelegen, eengezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein. Het geheel beschikt over een zonnige en besloten achtertuin met veel privacy, grenzend aan een groenstrook op 176m2 eigen grond.

Wonen voor ca. € 408,- netto per maand

Begane grond (geheel laminaatvloeren): hal, U-vormige woonkamer (ca. 35m2) met laminaatvloer, tuingerichte zithoek met toegang tot de tuin en open keuken (aan de voorzijde) met inbouwkeuken (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koeler + vriezer, combioven en vaatwasser), bijkeuken (ca. 5,1m2) met witgoedaansluitingen, tussenhal met trapopgang, toilet met fonteintje.
1e Verdieping: overloop slaapkamer (ca. 9m2), badkamer met douchehoek, 2e toilet en wastafel, slaapkamer (ca. 12m2), slaapkamer (ca. 6m2).
2e Verdieping: overloop, 4e slaapkamer (ca. 12m2).

Extra informatie:
- bouwjaar 1980;
- verwarmd middels centrale verwarming (bjr. 2005);
- v.v. muur- en dakisolatie alsmede deels v.v. isolerende beglazing;
- extra stukje tuingrond bijgekocht aan de achterzijde;

Omgevingsinformatie:
De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.