koopBUINEN
Lindenlaan 32

€ 197.500,- k.k.


Buinen – Lindenlaan 32

Vraagprijs: € 197.500,- k.k.Landelijk en vrij gelegen aan de rand van het zanddorp Buinen, een sfeervol vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage, ondergrond en zonnige tuin op het zuidwesten gelegen. De woning is gelegen op 620m² eigen grond en beschikt o.a. over een slaap- en badkamer op de begane grond.Begane grond: entree/hal met plavuizenvloer en trapopgang, toilet met fonteintje, doucheruimte (licht betegeld) met wastafel en douchehoek, slaapkamer (ca. 14.5m²),

T-vormige woonkamer (ca. 35m²) met houten vloer, open haard, open keuken en tuindeur, slaapkamer (ca. 7.4m²) met ondergelegen kelder, bijkeuken met CV-opstelling en witgoedaansluitingen.

1e Verdieping: ruime overloop met daglichttoetreding en vaste kastruimte, twee slaapkamers (resp. ca. 12.8m² en 14.7m²).Extra informatie:

- Bouwjaar circa 1925;

- Verwarmd middels centrale verwarming (Radsom Maxicom, bouwjaar 1998);

- Meterkast vernieuwd in 2014;

- De begane grond is voorzien van isolerende beglazing;Omgevingsinformatie:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 3 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse supermarkten, basis- en voortgezet onderwijs etc., daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.