verkochtANDEREN
Gevelakkers 36

€ 275.000,- k.k.


Anderen, Gevelakkers 36
Bieden vanaf: € 275.000,- k.k.

Let op: genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.

Slaap- en badkamer beneden in deze goed geésoleerde woning welke is gebouwd in 1997.

Fraai aan de rand van jonge woonomgeving in het mooie brinkdorp Anderen, een royaal vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage / berging, vrijstaande stenen garage, ondergrond en tuin op een perceel van 678m2 eigen grond.

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet (voorzien van fonteintje en tegelwerk in lichte kleurstelling), toegang tot de badkamer (ca. 4.9m2) welke is voorzien een wastafel, douchehoek en ligbad, ruime slaapkamer (ca. 13.7m2), knusse woonkamer (ca. 24.4m2) voorzien van sfeervol balkenplafond en grenenhouten vloerdelen en met deur naar het terras, woonkeuken (ca. 18m2) met eikenhouten keuken met hardstenen blad, gaskookplaat en afzuiging, vanuit voornoemde hal betreedt u via een binnendoor de ruime garage/berging (ca. 30m2) met bovengelegen bergzolder (ca. 22.5m2), welke eventueel kan worden omgebouwd tot 5e slaapkamer en toegankelijk kan worden gemaakt vanaf de overloop.
Verdieping: ruime overloop met vide, 3 slaapkamers (resp. ca. 9.5m2, 13.8m2 en 16.5m2).
Boven de 1e verdieping is nog bergruimte aanwezig, deze is bereikbaar via een luik vanaf de zolder boven de garage.

Buiten treft u voorts een stenen garage welke beschikt over een zolderruimte, geésoleerde spouw en geésoleerd dak en is voorzien van een vloeistofdichte vloer.

Extra informatie:
- Bouwjaar woning is 1997, bouwjaar vrijstaande garage ca. 2000;
- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Verwarmd middels CV (Remeha Calenta bouwjaar 2012);
- Vloerverwarming in keuken en badkamer;
- De woning zal op korte termijn buitenom worden geschilderd;

Omgeving informatie:
Anderen is een prachtig oud zanddorp gelegen tussen Rolde en Eext en grenst aan het Balloérveld, een schitterend uitgestrekt heidegebied en bosrijk gebied. Het dorp heeft ca. 250 inwoners en valt onder de gemeente Aa en Hunze. Plaatsen als Assen, Gieten, Groningen zijn uitstekend bereikbaar voor uitgebreide voorzieningen.
Het dorp Anderen, een zanddorp, is prachtig gelegen op de Hondsrug en maakt deel uit van het Nationaal Beek- en Esdorpen Landschap (NBEL) van de Drentsche Aa.

Bezoek ook de site: www.anderen.info voor meer informatie over dit gezellige Drentse dorp.