onder bodBORGER
Drouwenerstraat 2

€ 135.000,- k.k.


Borger - Drouwenerstraat 2

Vraagprijs: € 135.000,- k.k.Op fraaie locatie, aan de rand van het centrum gelegen karakteristieke halfvrijstaande herenbehuizing (bjr. 1913) en beschikt eveneens over vele authentieke elementen. In de achtertuin is tevens een vrijstaande dubbele garage/berging gelegen, waarvan de westelijk helft bij deze woning wordt aangeboden. De woning is gelegen op een kavel van circa 336m² en heeft een op het noorden georiënteerde tuin (eigen oprit mogelijk). Het gehele pand is de laatste jaren dubbel bewoond geweest en is hierdoor opgesplitst in twee woonhuizen. Het geheel is eenvoudig ingericht en dient te worden gemoderniseerd.Begane grond: hal, entree, met meterkast en toilet, voorgelegen woonkamer (ca. 20,67m²),

trapopgang en toegang tot het andere woongedeelte, eetkamer (ca.18,49m²), keuken (ca. 5,66m²) v.v. eenvoudig keukenopstelling, van de hal/entree te bereiken tussenhal (8,8m²) met toegang tot, 2 slaapkamers (ca. 8,42m² en 12,2m²) en doucheruimte met wastafel en douchehoek (2,5m²).

Verdieping: overloop, 3 slaapkamer (7m², 7,59m² en 10.84m²)Extra informatie:

- bouwjaar 1913;

- Het betreft een beeldbepalend pand, dit bekend dat er geen grote verandering mogen worden aangebracht aan het uiterlijk van de woning;

- het geheel is niet voorzien van isolatie, enkel gedeeltelijk voorzien van voorzetramen;

- verwarmd middels gaskachelverwarming en deels CV;

- De woning is de laatste jaren dubbel bewoont geweest;

- De kavel indeling en grootte is indicatief en dient bij verkoop definitief aangegeven te worden.Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, cultuur podium van Slag en villa van Streek, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.