verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 153

€ 50.000,- k.k.


Drouwen Gasselterstraat 7 / 153

BIEDEN VANAF: € 50.000,- k.k.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Geheel gemoderniseerde en prima onderhouden geschakelde stenen bungalow (5 pers.) met inpandige berging en beschutte tuin op een kavel van 347m² eigen grond. De woning is vanaf 2007 geheel gemoderniseerd en voorzien van nieuwe inventaris.Indeling: hal/entree, nette licht betegelde toilet, ruime L-vormige living (gemoderniseerd in 2012), nette keukenopstelling v.v. enige apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en koeler), nette badkamer v.v. wastafelmeubel en douchecabine, 2 slaapkamers waarvan één voorzien van vaste wastafel, buitenom te bereiken berging.Extra informatie:

• Verwarmd middels centrale verwarming (Nefit bjr. 2009) en geheel van dubbele beglazing en vloerisolatie;

• Recent zijn de ramen van de tweede slaapkamer vernieuwd, de ondervloeren in de kamer en slaapkamers vernieuwd alsmede het vinyl, de voordeur en deur van de berging vervangen;

• De woning is in 2012 buitenom geschilderd;

• Door de centrale ligging bevinden alle voorzieningen zich op korte afstand van de woning.

• Goede verhuurmogelijkheden via het park.Omgeving informatie:

Recreatiepark het “Drouwenerzand” is gelegen in een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte en in de nabijheid van de heidevelden en kent allerlei faciliteiten: een buffetrestaurant, ribhouse, en een attractiepark voor kinderen (geheel vernieuwd in 2002 en uitgebreid in 2009/2010). Kortom een recreatiepark voor het hele gezin! Daarbij zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden voor deze woning!